Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Alımı İçin Geri Sayım Başladı ! PÖH – POMEM – PMYO – PAEM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis alımlarının devam edeceğini belirtti. Bakan Soylu’nun açıklamalarına göre polis alımlarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyuucularımızla paylaşıyoruz. 

35 BİN POLİS ALINACAK

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 2018 yılı içinda 10 bin polis alımının daha yapılacağını ifade etti. Bunun yanı sıra Bakan Soylu açıklamalarında 2019 yılında da toplam 35 bin polis alımı yapılacğaını ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında da PÖH alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında yeni alımlarda kadın PÖH alımı yapılacağını da ifade etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre 2019 yılında toplam 35 bin polis alımı yapılacak. Alımların 2019 yılı için farklı farklı ilanlar şeklinde gerçekleştirilmesi beklenmektedir. 

Polis alımları hakkında bir gelişme meydana geldiğinde adaylarımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bunun yanı sıra yayımlanacak olan polis alım ilanlarında genel şartların nasıl olacağı adaylar tarafından araştırılıyor. Bundan dolayı bir önceki polis alımındaki genel şaratları okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

MUHTEMEL GENEL ŞARTLAR

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul olmak üzere, ön lisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak”

ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. lisans ve önlisans alımi olur oda 70 kpss ister lise mezunu tyt puani ile aliyordu lise mezunlari için 2019 temmuzu bekleyin

  2. Puanın düşürülmesi icin cimer ve su MAİL adreslerine çokça mesaj atalım arkadaslar lutfen

  3. lütfen yaş ve kpss esnetilsin. Vatan için can vermeye hazır türk kızıyım..

  4. Lütfen kpss puanı olmadan alım yapılsın.
    Sınava giremediğimiz için hayallerimizden olmayalım lütfen…

  5. Lise mezunu alım olsun, işsiz kaldık sayın süleyman soylu bakanım

  6. Lise mezunu 270 ham puan çok yuksek degil mi düşünmenizi arz edrim.

  7. KPSS şartı koymayı nolur be ben kaç senedir bu alımı bekliyorum

  8. Sayin Bakanım lise mezunlarida başvurabilsin bu sefer lise mezunlarina da şans verilmesini istiyoruz

  9. Lise düzeyi alım yapmıycaklarmı yaaa lütfen yetkili kişiler yazsın.

  10. Kpss şartı istenmiyor lise mezunu dengi diyor kpss kalktı şükürler olsun sporcu geçmişi ve hangi liseden mezun olmuş gözönünde bulunur inşAllah

  11. Olsun kardeşim kpss şartı ben geçtiğimiz dönemde 69,93 puan alıp başvuramadım yine 70 olsun şart

  12. Eğitim sistemi bile o kadar yanlışken biz polislikten cok şey bekliyoruz.Her durumda sinavlara tabî tutuluyoruz.polisligi gonulden isteyen milyonlarca insan var tamam bilgi önemli ama kpss şartı koymak anlamli degil polislikte en onemli sart spor olmali saglik olmalı kpss şartı kaldirilmali yaş şarti esnetilmeli eger gercekten bu mesleği kalpten yapmak isteyen kişiler alınmalı bu şartlarla insanin hayallerini yikmamak onlara hayallerini gerçekleştirmek severek yapacaklari bu iş icin fırsat vermeleri gerek diye düşünüyorum.

  13. Sınav şartları kaldırılsın polia olmayı bekleyen o kdr çok insan var ki hem sınavı kazandın kazanmamızda yetmiyor ki eğer torpilinz varsa polis olabliyorsnzz yazık bu insanlara bole yapmaya yazık inşAllah biseyler ypalir

  14. Kpss sarti aranmasin istiyoruz polis akademisi tarafindan sinav yapilsin istiyoruz daha iyi saglikli olacagini düşünüyorum

  15. Kpss şartı olmasın lütfen mülakata eliyorsunuz zaten hiç girmeyenler şansını denesin sayın Bakanım

  16. Kpss şartı olmasın lütfen mülakata eliyorsunuz zaten hiç girmeyenler şansını denesin sayın Bakanım