Emniyet Personeli

Polis Akademisi duyurdu! 2020 PAEM, POMEM ve PMYO sınav sonuçları açıklandı!

Herkesin merakla beklediği PAEM Mahkeme Kararı Gereği Yapılan Eğitim Sonu Sınavı Sonuçları, PMYO Eğitim Sonu Sınav Sonuçları ve PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları açıklandı.

POLİS AKADEMİSİ SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANDIĞINI DUYURDU

Polis Akademisi tarafından yapılan sonuç açıklamasında 10 Temmuz tarihinde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınavı, 04-05 Eylül 2020 tarihlerinde  yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav ve 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” doğrultusunda eğitim sonu sınavı sonuçları  https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-sonucu-sorgulama adresinden açıklandığı duyuruldu.

Polis Akademisi duyurdu! 2020 PAEM, POMEM ve PMYO sınav sonuçları açıklandı!

SINAV SONUÇ DUYURULARI YAPILDI

Polis Akademisi tarafından yapılan sonuç duyuruları şöyle:

PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları

10 Temmuz 2020 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklanmıştır.

Polis Akademisi duyurdu! 2020 PAEM, POMEM ve PMYO sınav sonuçları açıklandı!

PMYO Eğitim Sonu Sınav Sonuçları

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 04-05 Eylül 2020 tarihlerinde  yapılan polis memurluğu (kamupersoneli.net) kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Polis Akademisi duyurdu! 2020 PAEM, POMEM ve PMYO sınav sonuçları açıklandı!

PAEM Mahkeme Kararı Gereği Yapılan Eğitim Sonu Sınavı Sonuçları

Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde eğitim-öğretim dönemini tamamlayan öğrencilere yönelik; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” doğrultusunda eğitim sonu sınavı yapılmıştır. Eğitim sonu sınavında başarısız olan öğrencilerin açmış oldukları dava sonucuna istinaden 27.08.2020 tarihinde mahkeme kararı gereği eğitim sonu sınavı yapılmıştır.

POLİS AKADEMİSİ SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ