Emniyet Personeli

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Giriş Sınavı Belgeleri Yayımlandı

2017 yılı Polis Meslek Yüksekokullarına öğrenci alımı için yapılacak olan giriş sınavına ait giriş belgeleri Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlandı.

Sınav sonuçları, sınavların yapılmasının ardından Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesinde açıklanacak. 

Polis Akademisi Başkanlığının duyurusu şöyle:

” 2017 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.  

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. “

Bir Yorum

  1. PÖH ve Polis alımlarındaki YAŞ ŞARTININ 30 OLARAK ESNETİLMESİ…kpss nin kaldırılması için e devletten “Cumhurbaşkanına Yazın” kısmından yazalım arkadaşlar …dönüş yapıyorlar …teşekkürler