Emniyet Personeli

Binlerce Aday Polis Akademisi Sitesinde İlan Bekliyor

Kısa zaman önce İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun müjdesini verdiği 20 bin polis alımı ile ilgili ilanlar henüz çıkmadı.  Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi İnternet sitesine sabah saatlerinde dahi anlık yüzlerce kişi giriyor ve öğle saatlerinde bu rakam binleri buluyor.  

Yaklaşık 1 ay önce eski İçişleri Bakanı  Efkan Ala’nın müjdesini verdiği KPSS Şartsız , en az lise ve dengi okullardan mezun adayların başvurabileceği özel harekat polisi alımlarına yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun lisans mezunu yetiştirilmek üzere polis memuru alımını da eklemesi ile birlikte , polis olmak isteyen yüzbinlerce kişi ilanların yayımlanmasını bekliyor. Polis Memuru alımı ile ilgili ilanlar adaylar tarafından merakla bekleniyor. 

Pazar günü sabah saat 09:25 sularında dahi Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasında 700 kişinin aktif olduğu görülüyor.

Kamu personeli alımlarından, gündemdeki gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak ve ilgili ilanları yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in on binlerce kişi tarafından beğenilerek kullanılan mobil uygulamasını hemen şimdi, ücretsiz indirin.

KAMUPERSONELİ.NET  – ANKARA

Bir Yorum

  1. başvuralar acıklansa bir an önce eylül bitti oldu hala tık yok …

  2. Hadi bi açıklama yapın bir aydır bekliyoruz inşAllah beni alırlar