Emniyet Personeli

Emniyet Personeli Batıdan Batıya Tayinler için Haber Bekliyor

Doğudan- Batıya , Batıdan – Doğuya tayinler açıklandı fakat, bir çok emniyet mensubunu yakından ilgilendiren batıdan batıya tayinler hakkında hala net bir açıklama gelmedi. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi nedeniyle bilindiği gibi bazı çalışmalar aksamış, kamuda tüm izinler kaldırılmış, tüm gözler FETÖ ile mücadeleye çevrilmişti.

Söz konusu kanlı darbe girişimi öncesinde batıdan batıya tayin olmak isteyen emniyet personeli Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Doğudan batıya ve batıdan doğuya tayinlerin açıklanması ile birlikte Kısa zaman içerisinde batıdan batıya ile ilgili bir açıklamanın yapılacağı tahmin ediliyordu, fakat daha önce Ağustos öncesinde açıklanır denilen batıdan batıya tayinler Ağustos ayının sonuna gelinmesine rağmen henüz açıklanmadı.

Konu ile ilgili görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer emniyet personeli ile paylaşabilir ya da forum.kamupersoneli.net adresine ücretsiz üye olarak yeni başlık açarak durumunuzu bildirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. lütfen artık batıdan batıya tayinler açıklansın okulların açılmasına az bi süre kaldı herkes mağdur durumda

  2. Batıdan batıya tayinler lütfen açıklansın llllüüüttfeenn…! Yani en azından ne zaman açıklancak onu söyleyin?

  3. Artık beklemekten psikolojimiz bozuldu. Açıklayın gidiyor muyuz kalıyor muyuz bilelim bizde yolumuzu çizelim ne kadar zor açıklamak. Bayan memurların başörtüsü konusu sanırım daha acil bir konu???????????????

  4. Yahu yolumuzu çizeceğiz açıklamadılar hala iki arada bi derede kaldık yani bu emniyet ne yapmaya çalısıyor çıkmadıysa çıkmadı desin de bizde ona göre hareket edelim . Yetkililer Lütfen duysun

  5. Temmuz sonu dediler bekledik Ağustos başı dediler bekledik sonraki hafta dediler defalarca bekledik Ağustos sonu dediler bekledik eylül geldi şimdide bayramdan sonra diye söylenti var.usandik artık çoluk çocuk perişan olduk.bir ana önce açıklansın lutfen

  6. Lütfen olumlu yada olumsuz bir açıkmama yapın çocuğumu okula kaydettiremedim beklemekten bunaldık artik

  7. Esimin tayini Hakkari'ye çıktı. Bende es durumundan tayinimi 2 ay önce Hakkari'ye istedim. Hala bekliyorum.Bu kadar mı zor Hakkari'ye atamanın yapilmasi? Cocuklarim okula başlayacak hala bekliyoruz! Sanki Bodrum'un tatil köyüne tayin istedik te bekletiliyoruz. Daha ötesi var mı ya.

  8. Esimin tayini Hakkari'ye çıktı. Bende es durumundan tayinimi 2 ay önce Hakkari'ye istedim. Hala bekliyorum.Bu kadar mı zor Hakkari'ye atamanın yapilmasi? Cocuklarim okula başlayacak hala bekliyoruz! Sanki Bodrum'un tatil köyüne tayin istedik te bekletiliyoruz. Daha ötesi var mı ya.

  9. Çok mağdur durumdayız eş durumundan tayin bekliyorum bir an önce açıklansın çalıştığım şehirde evim yok günlük ev kiralamaktan yoruldum kızım nerde okuyacam anne diye soruyor cevap veremiyorum bir an önce açıklansın artık yetkililer duyun sesimizi

  10. artık sesimizi duyun ne zaman açıklanacak eğitimden dolayı tayinler piskolojim bozuldu her gün haber beklemekten çocuğumun durumu da öyle okullar açılıyor biz hala haber bekliyoruz ne zaman açıklanacak bu kadar zormu ?

  11. Bizde bekliyoruz fakat olağanüstü hal bittikten sonra diyenler var bu cuma olmazsa doğrudur

  12. yeter artk bir kurum personelini ancak bu kadar rezil edebilir arıyoruz hazır açıklanacak neyi bekliyorsunuz kardeşim binlerce insan ev değişecek il değişecek okul değişecek hiç mi Allah korkusu yok bu kadar insanı mağdur ediyorsunuz…