Emniyet Personeli

Son Dakika: 7 bin 580 Polis Açığa Alındı

 Son Dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 7 bin 850 Polis Açığa Alındı

 Darbe girişiminin bastırılmasından sonra,  Devletin tüm kurumlarında FETÖ/PDY unsurlarına yönelik operasyonlara hız verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’de incelemelerin ve soruşturmaların yapıldığı kurumlardan bir tanesi. Emniyet Genel Müdürlüğü içerisinde aralarında rütbeli personelinde bulunduğu 7 bin 750 polisin açığa alınması kararı verildi.  

EGM’den tüm birimlere gönderilen yazıda hangi personelin açığa alınacağına dair bilgilendirmeler de yapıldı. Gece boyunca emniyete davet edilen polislerin silahlarına el konulup kimlikleri geri alındı. Personel hakkında daha sonra işlem yapılacağı öğrenildi.


Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. 2012 yilinda PMYO sinav zamanında sabaha dershaneye gidenlerin de alinmasi gerekir çünkü direk sabah dershanesi diye polislik sinavini kazanan oldu onlarinda incelenmesi gerekir

  2. 2013 P.M.Y.Okulu sınavlarında Fetonun dershanelerinin devamlı öğrencilerinden seçilen ve liste yapılıp mülakat heyetlerine gönderilen ve Fetocuların referansıyla mülakatları geçenler göreve başlatıldı onların elenmesi için yapılar bitirme sınavında ne yazıkki alakası bile olmayan gençlerin meslekleri ellerinden alındı ama Allah herşeyi görüyor gerçekler ortaya çıkıyor ben acıyordum onlarda gariban çocuklar mesleklerinden olmasınlar diyordum ama artık acımıyorum.

  3. 2013 pmyo mezun olanlar kesinlikle incelenmeli,polis olmadan önce namaz kılan oruç tutanlar şimdi kendini gizlemek için namazı ve orucu bırakanların olduğunu bile duydum.