Gündem

5,4’lük Antalya depreminde Vali Yazıcısı son durumu açıkladı

Akdeniz’de Antalya’nın Gazipaşa ilçesinin 38 km açığında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 77 km altında meydana gelen deprem başta Antalya olmak üzere ve çevre illerde de hissedildiği ifade edildi.

Bu deprem hakkında Antalya Valisi Ersin Yacızı bir açıklama yaptı. Vali Yazıcı açıklamalarında geçmiş olsun dileklerini belirtti ve herhangi bir hasar bildirilmediğini ifade etti. Ayrıca Vali Yazıcı 112’ye telefonlar geldiğini isteyen vatandaşların evlerinin önüne çıkabileceğini bunu 112’yi, jandarmayı, polisi arayanlara da söylediklerini ifade etti.

VALİ YAZICI’NIN AÇIKLAMALARI

Vali Yazıcı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Hepimize geçmiş olsun Allah göstermesin diyelim. Gazipaşa açıklarında deniz açıklarında deprem. Bizim hiçbir noktamızda, hiçbir ilçemizde herhangi bir hasar bildirilmedi. Tüm ilçelerden teyitleri aldık. İlk bilgiler herhangi bir olumsuzluk yok.

112’ye telefonlar geldi, buradan da duyurmak isterim. Arzu edenler, isteyen vatandaşlarımız evlerinin önüne çıkabilirler. Bunu 112’yi, jandarmayı, polisi arayanlara da söyledik. Evlerinin önüne çıkmalarında bir mahsur yok. “

Bir Yorum

  1. YARABBİM bir daha yaşatmasın çok çok geçmiş olsun Antalya