Gündem

Abdullah Gül'den Ak Parti Kongresine Mesaj !

Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede, Divan Başkanı Hayati Yazıcı’nın konuşmasının ardından, Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanı seçilmesinden bugüne geçen süreci anlatan film gösterildi.

Gerçekleştirilen kongrede 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gönderdiği mesaj da okundu. Kongrenin ülke ve demokrasi için hayırlı olmasını dileyerek mesajına başlayan Gül, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin, 16 yıllık zaman sürecinde, Türkiye’de pek çok tabuları yıktığını, kronik sorunlara çözüm ürettiğini, siyasi, ekonomik ve sosyal konularda köklü reformlarla halka büyük hizmetler yaptığını belirtti.

AK PARTİ TÜRKİYE’Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAK

“Kendi değerlerimizi, evrensel değerlerle birleştirip, demokrasi, hukuk ve insan hakları standartlarımızı yükseltmiş, refahın, toplumun her kesimine yayılmasını sağlamıştır. Son yıllarda içeriden ve dışarıdan kaynaklanan ekonomik, siyasi ve sosyal sıkıntılara ilaveten, ülkemizin bekasını doğrudan tehdit eden güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığımız olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Bu yılların geride bırakılabilmesinin, AK Partimizin kuruluş felsefesindeki özgürlükçü anlayış ve evrensel demokratik standartlara dayalı politika ile mümkün olacağını düşünüyorum. Geçmişteki başarıları, engin tecrübesi, genç ve dinamik kadrolarıyla AK Parti’nin, Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak projelere sahip olduğuna yürekten inanıyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA