Gündem

AK Parti'den peş peşe açıklamalar geldi: Hesap vereceksin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik TBMM’de CHP milletvekili Engin Özkoç’un sözlerine AK Parti’den peş peşe sert cevaplar geldi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un açıklamalarına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş sert tepki göstererek, “Ülkemizin tam manasıyla varoluş mücadelesi verdiği bu günlerde seçilmiş cumhurbaşkanımız ve başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP’nin grup başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır” dedi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI: HESAP VERECEKSİN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Hamza Dağ ve Jülide Sarıeroğlu, Twitter hesaplarından paylaşımda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, “Utanmazlığın, arsızlığın, düzeysizliğin, çukur olmanın zirve hali… Hesap vereceksin!” ifadesini kullanırken,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Hamza Dağ, “Tek vasfı CHP’li belediyelerin paralarına çökmek olan müptezel, görevini sürdürmek ve asansör işini daha rahat yapabilmek için pis ağzının salyalarını TBMM’ye saçmış. Haddini bil Özkoç, haddini.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu da yaptığı paylaşımda, “Bu seviyesiz ve düzeysiz açıklamalar, Sayın Cumhurbaşkanımızın devlet ve millet yararına yürüttüğü haklı mücadelesine duyulan husumetin açık bir göstergesidir. Bu hadsiz açıklamalar ve müptezel üslup, millet vicdanını yaraladığı gibi hesabını yargı önünde de verecektir.” ifadelerine yer verdi.

AKBAŞOĞLU: BU UTANÇ CHP TARİHİNE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇMİŞTİR

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu da TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP’li Özkoç’a tepki gösterdi.

Akbaşoğlu, “Milletimizin bu acıyla kalbi yanarken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, tekrar etmeyi zul addetiğimiz sözlerle ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretler savurmuştur. Öncelikle Engin Özkoç’un Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu sözlerini misliyle kendisine iade ediyoruz. Üstüne basa basa söylüyoruz, Engin Özkoç’un bu ahlaksız sözleri, siyasi eleştiri değil apaçık bir edepsizliktir. Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz. Vatan haini, Türkiye’nin kiminle problemi varsa o ülkenin kucağına koşanlardır. Yurt dışında Türkiye aleyhine lobi yapanlardır. PKK’nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapanlardır. 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası FETÖ ile işbirliği yapanlardır. Öyle anlaşılıyor ki CHP’nin bu Grup Başkanvekili, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esad destekçilerinin, terör yandaşlarının ve Türkiye’yi uzun zamandan beri karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapmaktadır. Bu utanç, CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir” dedi.