Gündem

Ankara' da Pazartesi Trafiğine İş Makinesi Önlemi Uygulanacak

Ankara’ da Pazartesi Trafiğine İş Makinesi Önlemi Uygulanacak

Eğitim öğretim döneminin başlaması, tatilcilerin tatilden dönmesi ve ilk gün stresinin yaşanacağı büyükşehirlerden birisi olan Ankara’ da Pazartesi gününe özel önlemler alınmaya başlandı. Yaşanması muhtemel trafik problemi için bir çok uyarı yapılmış olup, belediyeler nezdinde de gerekli önlemler alınmış durumda.

Yapılan çalışmaların başında trafik işaretleri, levhaları, yol bakım gibi faaliyetleri gibi çalışmalar da düzenlenirken; belediyelere ait iş makinalarına yönelik belirli saatler arasında trafiğe çıkma yasağı da uygulanacak. Belediyeler bünyesine ait iş makineleri belirtilen saatler aralığında trafikte bulunamayacaklar.

İş makineleri hangi saatler aralığında trafikte olmayacaklar?

Belediyelere ait iş makineleri 06:00 ve 10:30 saatleri arasında 19 Eylül 2016 Pazartesi tarihinde trafikte bulunamayacaklar. İlgili düzenleme Salı günü geçerli olmayacaktır.

Trafik ihtimali yüksek görünüyor.

Ankara’ da Pazartesi günü yoğun trafik ihtimalinin üzerinde duruluyor. Vatandaşlar da bu konuda uyarılıyorlar. İlgili trafik kuralları ve hız sınırlarına da ekstra özen gösterilmesi konusunda sürekli bilgilendirmeler de gerçekleştiriliyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA