Gündem

Ankara Valisi Topaca'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı!

Ankara Valisi Ercan Topaca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA’DAN 29 EKİM MESAJI

Ankara Valisi Ercan Topaca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla paylaşmış olduğu mesajında milli birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaparken milletin Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular içinde kenetlenerek bugünlere geldiğini ifade etti. Ankara Valisi Topaca, yayımladığı mesajında ayrıca daha gelişmiş bir Türkiye’ye ulaşılacağına inandığını aktararak geçlerin Cumhuriyet ve milli egemenliğini her zaman koruyacağını söyledi. 

Ankara Valisi Ercan Topaca’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı,

“Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. 
Bugün geldiğimiz noktadan, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz, Cumhuriyetini ve milli egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olduğumuz değerlere bağlılığını devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA