Gündem

Annesini merdivenden iten kız olayında flaş gelişme! Tüm detaylar belli oldu

Sosyal medyanın gündemine oturan annesini merdivenlerden iten kız olayında flaş bir gelişme yaşandı.

MERDİVENLERDEN ANNESİNİ İTEN KIZ OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tekirdağ Çorlu’daki bir AVM’de yer alan mağazada geçen çarşamba günü çekilen görüntüde bir kızın, pahalı olduğu gerekçesiyle istediği ayakkabıyı almayan annesini merdivenlerden iterek düşürmesi herkesin tepkisini çekmişti. Sosyal medya üzerinde herkesin tepki gösterdiği olayla ilgili Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı olayın Çorlu merkezdeki bir AVM’de yaşandığını belirleyince alt soyun üst soya eziyeti suçu kapsamında soruşturma başlattı.

Annesini merdivenden iten kız olayında flaş gelişme! Tüm detaylar belli oldu

ANNE VE KIZIN KİM OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağazada çalışanların bilgisine başvurmasının yanı sıra yapılan araştırmalar sonunda da annenin N.Ş. kızının da 17 yaşındaki P.D. olduğunu tespit etti. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan anne kızından şikayetçi olmadığını ama  o anlara ait görüntüyü çekip, sosyal medyada paylaşandan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Annesini merdivenden iten kız olayında flaş gelişme! Tüm detaylar belli oldu

ANNE OLAYIN TÜM AYRINTILARINI ANLATTI

Çorlu’da merdivenden kızı tarafından itilerek düşen anne ifadesinde şunları anlattı:

Kızımla birlikte mağazaya geldik. Kızım ayakkabılara baktı, beğendiği bir ayakkabının fiyatı yüksekti. ‘Kızım bu pahalı almayalım’ dedim. Ancak daha sonra benden para istedi. Ben de üzülmesin diye, yanına çıktığım sırada beni çekiştirme başladı, dengemi kaybettim ve merdivenlerden düştüm. Bu arada herkes kızıma bağırıyordu. Kızım sakinleşti ve mağazadan çıktık. Kızımdan şikayetçi değilim. Bu görüntüyü çeken ve sosyal medyaya yayan kişiden davacıyım. O da benden özür diledi ama ben ve kızım çok üzüldük.