Gündem

Bursa 'daki Terör Saldırısında Flaş Gelişme

Bursa’da kent merkezi yakınlarında bulunan tarihi ulu camii’de bir terör saldırısı meydana geldi. 24-25 yaşlarında olduğu anlaşılan kadın terörist kendini patlattı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Yetkililerden alınan bilgilere göre saldırgan tek başınaydı ve yanlışlıkla patlamanın meydana geldiği düşünülüyor.

Saldırganın daha kalabalık bir alana gitmeye çalışırken ayağının takıldığı ve panikle kendini patlattığı düşünülüyor. Sosyal medya ve diğer haber sitelerinde dolaşan “Bursa’da 3 Bombacı var ” haberlerine yetkililerden yalanlama geldi. Söz konusu terör saldırısında kadının tek başına olduğu fakat her türlü ihtimalin değerlendirildiği söyleniyor.

12 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa ulu camii yakınında meydana gelen canlı bomba saldırısı nedneiyle Bursa İL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 12 Kişi göz altına alındı. Bazı şüphelilerin şehir dışında gözaltına alınarak Bursa’ya getirildiği öğrenildi.

IŞİD üyesi olduğu bildirilen 25 yaşlarındaki teröristin avluya girmek istediği fakat avluya giremeden ayağının takılıp yere düşmesi sonucu üzerindeki bombanın patladığı söyleniliyor. Bursa’da büyük panik ortamı yaratan patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve emniyet ekibi gönderildi.

Bir Yorum

  1. Suçsuz masum insanları öldürmeye kalkışmak nasıl bir mantık anlayışıdır acaba,kim insanların huzurunu bilerek ve isteyerek kaçırıyorsa yeri cehennem olsun ALLAHIM,