Gündem

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener Hakkında Önemli Açıklama

CHP Lideri Kılıçdaroğlu FOX TV’de gündem konularını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu değerlendirmesilerinde Danıştay Başkanı Zerrin Güngör hakkında, terör konusunda ve TC ait bir bakanın başka bir ülkede yargılanması konularında açıklamalar yaptı.

Meral Akşener’in FETÖ’cü olarak suçlanmasına ilişkin bir soru üzerine Kılıçdaroğlu, Meral Akşer’in arkasında olduğunu dile getirdi.

Bağımsız Yargı Karar Verir

Kılıçdaroğlu’nun Merak Akşener hakkında açıklamaları söyle oldu:

“Meral hanım siyasette uzun yıllar hizmet vermiş birisi. Diğer siyasi partilerine ne kadar saygı gösteriyorsak ona da saygı göstereceğiz. FETÖ’cüyü sağda solda aramalarına gerek yok ki, kendileri FETÖ’cü zaten. Aynı menzile yürüyenler kimdi. İktidarın sağda solda FETÖ’cü aramasına gerek yok. Kendileri Fetö’cü zaten. Aynı menzile yürüyenler bunlar değil mi? Ne istedilerde vermedik diyen bunlar değil mi? Sırtı kalın olanlar, iktidara yakın olanlar dışarıda. Gariban olanların tamamı içeride. Şunu bunu FETÖ’cülükle suçlamanın manası yok. Yakalarsınız. Adalete teslim edersiniz. Bağımsız yargı karar verir. Bizi Ergenekoncu yapmışlardı şimdi FETÖ’cü diyorlar. İdam olsaydı o paşaları asacaklardı. AK Parti’ye oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum. O davaların savcısıyım diyen kişi vardı. Bunun hesabı sorulmayacak mı? Bank Asya’ya para yatıranı vereni içeri atıyorsun, Bank Asya’nın kurulmasına izin verene dokunmuyorsun.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA