Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ana Muhalefet Açıklaması: Bu Ne Terbiyesizliktir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de valilik önünde düzenlenen toplu açılış törenine katılarak, vatandaşlara hitap etti.

Tüm Rizelileri selamlayarak konuşmasına başlayan Erdoğan, “Artık son iki haftaya girdik, iki hafta sonra, Allah nasip ederse 16 Nisan’da ülkemizde tarihi bir dönüm noktasını yaşıyoruz. Biz farklı adım atacağız, cumhuriyet tarihinin devrim niteliğindeki bir adımını atacağız. Bu adım için bugün Rize’yi bu kadar coşkulu gördüğüm için gerçekten çok mutluyum.” diye konuştu. 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin yaptığı açıklamalara da değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak “Sen kimsin? Kimi denize döküyorsun? Bu ne terbiyesizliktir” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu;

“BU NE TERBİYESİZLİKTİR”

“Ana muhalefetin bir milletvekili çıkmış, ‘Evet’ diyenleri İzmir’de denize dökmekten bahsediyor. Bu ne terbiyesizliktir. Haddini bil. Sen kimsin? Sen kimi nereden denize döküyorsun? Sana adım attırmazlar, sen bu milleti ne zannediyorsun? Sen ne biçim Genel Başkansın, sen bu milletvekiline, şu lafları ettikten sonra kalkıp da ağzının payını nasıl vermezsin?” 

“MİLLETİMİN BAYRAMIDIR”

“Genel Başkanları da 15 Temmuz’a ‘kontrollü darbe’ diyecek, elinde dosyalar varmış. Varsa dosya açıkla, 16 Nisan’dan sonra sana bir faydası olmaz, şimdi açıkla. Ama işi gücü yalan. Ama senin de mumun yatsıya kadar yanacak. Sandık demek bunlar için kabus. Kaçış yok bu kabusu yaşayacaklar. Onların kabusu, benim milletimin bayramıdır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA