Gündem

Hakkari'den Acı Haber Geldi: Yaralı ve Şehitlerimiz Var

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Hakkari Şemdinli bölgesindeki operasyonları devam ediyor. Devam eden operasyonlar esnasında terör örgütü mensupları tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen saldırıda yaralı ve şehitlerimizin olduğu bilgisi geldi.

2 ŞEHİT 1 YARALI ASKER

Konu ile ilgili olarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada 25 Aralık 2017 tarihinde Hakkari Şemdinli bölgesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından silahlı saldırı düzenlendiği ve söz konusu saldırıda 2 askerin şehit olurken bir askerin de yaralandığı ifade edildi. 

YARALI ASKERTEDAVİ ALTINA ALINDI

Bunun yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada “Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dilendi ve yaralanan asker için acil şifalar dilekleri iletildi. 

KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR

Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu operasyonların azim ve kararlılıkla devam edeceği ifade edilen açıklamada “Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA