Gündem

İstanbul'da Bir Bakıcı Dehşeti Daha ! 88 Yaşındaki Kadını Hastanelik Etti

Söz konusu olay 12 Mart 2018 tarihinde meydana geldi. Olay, saat 09.00 sıralarında Şişli Kurtuluş Eskişehir Mahallesi Tuzcu Murat Sokak’ta meydana geldi.

DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞ

Konu ile ilgili olarak evinde yalnız yaşayan 88 yaşındaki Şaziye Gündüz’ün yakınları 3 ay önce bir tanıdıkları vasıtasıyla yaşlı kadına bakması için Kırgızistan uyruklu Almakan A.’yı tuttu. Bu bakıcı bir süredir yaşlı kadına bakıyordu. Bakıcı yaşlı kadının yakınlarını arayarak gece saat 02.00 sıralarında tuvalete kalktığını daha sonra düşerek yaralandığını ve durumunun iyi olmadığını söyledi.

Bunun üzerine yaşlı kadının yakınları eve geldi. Yaşlı kadın Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Yapılan müdahelenin ardından yaşlı kadının ayağının kırıldığı belirlendi ve yaşlı kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı.

DEHŞET ANLARI KAMERA KAYDINDA 

Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından yaşlı kadının yeğeni Arif Yakkan halasının bakıcı tarafından şiddete uğradığını düşündü ve evdeki güvenlik kameralarını inceledi. Yakkan halasının darp edildiğini gördü ve görüntülerin kopyasını alarak polis merkezine gitti ve şikayette bulundu. 

BAKICI TAHLİYE EDİLDİ

Şikayetin ardından harekete geçen polis, bakıcı Almakan A.’yı gözaltına aldı. Polis merkezinde hakkındaki iddiaları reddeden bakıcı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak bakıcı savcılık tarafından açılan davanın ilk duruşmasında tahliye edildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA