Gündem

İzmir İl Nüfus Müdürlüğü Taşerona Kadro Başvuru Sonuçları Açıklandı

İzmir Valiliğinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Söz konusu başvuru sonuçları hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Bilindiği gibi taşeron işçiler kadro başvurularını çalıştıkları kurumlara 2 Ocak 2018 ile 11 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Başvuruların alınmasının ardından kurumlar değerlendirmelerini yapıp başvuru sonuçlarını açıklama başladılar. Bu kapsamda taşeron işçilerin kadroya geçişleri ise 2 Nisan 2018 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Konu ile ilgili olarak İzmir Valiliğinden bir duyuru yayımlandı ve yayımlanan duyuruda İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. İzmir Valiliğinden yayımlanan duyurunun detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

İZMİR VALİLİĞİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

Söz konusu duyuruda “01/01/2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23 ve geçici 24 üncü maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar Tebliğin 10. Maddesi gereği İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüz ve bağlı İlçe Nüfus Müdürlüklerinde 04/12/2017 tarihi itibariyle çalışmakta olan ve ekli listede isimleri belirtilen 24 kişilik temizlik hizmet alımında çalışan personelden 1 kişinin (Kevser BULUT) başvuruda bulunmadığı, 23 kişilik temizlik ve 10 adet güvenlik hizmet alım personelinin, tespit komisyonumuzca yapılan inceleme neticesinde aranılan şartları taşıdığı ve sınava girmeye hak kazandıkları ilanı” ifadelerine yer verildi.