Gündem

Karamollaoğlu: Siz eğer casus arıyorsanız size yalakalık yapanların içinde arayın!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tutuklanan gazeteciler üzerinden iktidarın tutumunu eleştirdi. Gazetecilere casus suçlaması yapılması üzerine açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı;

‘’HÜKÜMETE KARŞI ÇIKANLARDAN CASUS OLMAZ!’’

‘’Önemli problemler unutuldu. Şimdi gazeteciler çıktı. Öyle bir havayla çıkılıyor ki, araştırmacı bütün gazeteciler casus, hain… Niye? Haine itibar edilmez… Casusları bağrımızda besleyebilir miyiz?.. Ya mübarekler… Casus dediğiniz, işi kendine meslek edinmiş ülkeler nereye korlar casusları?.. Hükümetin karşısına değil… Göbeğinin içine yerleştirirler. Siz eğer casus arıyorsanız; size yalakalık yapanların içinde arayın! Yoksa Hükümete karşı çıkanlardan casus olmaz. Bu genel bir kuraldır. Casus kendisini deşifre eder mi?.. Ama bununla ne yapıyorlar? Gündemi değiştiriyorlar.. Vay hainler… Bütün yalakalarda yükleniyor hemen. Allah’tan korkun yav… Ne böyle demokrasi olur. Ne böyle adalet olur. Ne böyle bir devlet aklı olur.

‘’KOZMİK ODAYI KİM TESLİM ETTİ?’’

Kozmik odaya insanlar girerken neredeydin. Sizin emrinizle girdiler. En gizli vesikalarını bütün dünyaya aştılar. Şimdi tutup casusluk iddiasıyla bazı gazetecileri tutuklayacaksınız. Tarih illaki ilerde gelir ve bunların hesabını sorar’’ dedi.