Gündem

MHP Lideri Bahçeli'den Ülkü Ocaklarına Adalet Yürüyüşü Talimatı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adalet Yürüyüşü kapsamında MHP İstanbul İl Teşkilatı’na talimat gönderdiği belirtildi. 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’DEN ‘ADALET YÜRÜYÜŞÜNE’ YÖNELİK TALİMAT

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adalet Yürüyüşü kapsamında MHP İstanbul İl Teşkilatı’na göndermiş olduğu talimatta, MHP’nin İstanbul’daki ilçe başkanlıkları ve Ülkü Ocakları, 2 gün süreyle kapalı olacağı belirtildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bu talimatı herhangi bir tahrike mahal vermemek adına aldığı ifade edildi. 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN DUYURDU

MHP Lideri Bahçeli tarafından talimatın detaylarını ise MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Semih Yalçın’ın yayımlamış olduğu iletide, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli İstanbul İl Başkanlığına bugün verdiği talimatla; ana muhalefet partisinin yürüyüş güzergahı üzerindeki partimizin bütün ilçe teşkilatlarının ve ülkü ocakları şubelerinin iki gün süreyle kapalı kalmasını istedi. Teşkilatlarımıza ’tahrik yürüyüşü’ sırasında her türlü prokovatif eylemlere karşı tedbirli olmaları talimatını verdi.” ifadeleri yer aldı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA