Gündem

Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu'ndan Kötü Haber !

Dünya Supersport Şampiyonası’nda yarışan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun sıralama turlarında yaptığı kaza sonrası bel ve kalçasında kırık tespit edildi. Sofuoğlu bu gece ambulans uçakla Türkiye’ye getirilecek.

Bakanlıklar Devreye Girdi !

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa’nın başkenti Paris yakınlarında katılacağı yarış öncesinde, bir pilotun piste yağ dökmesi sonucunda kaza geçirdi. Bu kazadan yaramadan kurtulan Sofuoğlu sırala turlarında bir kaza daha geçirerek acilen hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Milli motosikletçinin bel ve kalçasında üç kırık tespit edildi. Milli motosikletçinin Dış İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı’nın girişimlerinin ardından bu gece Türkiye’ye getirileceği bildirildi.

Dualarınızı Eksik Etmeyin…

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Sofuoğlu’nun açıklaması söyle;

“Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu bugün Fransa yarışı için yapılan sıralama turlarında kötü hava şartlarında yeniden büyük bir kaza geçirerek acil olarak hastahaneye kaldırıldı. Sofuoğlu’nun bel ve kalçasında malesef ciddi üç kırık teşhisi konuldu. Sporcumuzun en hızlı şekilde tedavisini sağlayabilmek için Sağlık Bakanlığımız, Spor Bakanlığımız ve Dışişleri Bakanlığımızın müşterek çalışmaları ile sporcumuz bu gece ambulans uçak ile Türkiye’ye getirilecek. Bütün sevenlerimize destekleri için teşekkür ederiz. Dualarınızı eksik etmeyin”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA