Gündem

ÖSYM'den Bakım Duyurusu

Türkiye Cumhuriyeti Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sayfasından bir duyuru yayımladı.  ÖSYM resmi internet sitesinden az önce yayımladığı duyuruyla ziyaretçilerini bildilendirdi.Buna göre ÖSYM resmi internet sitesinde 15 Mart 2016 tarihinde saat 00:00 – 06:00 saatleri arasında internet üzerinden sunulan servislerde kesintiler olabileceği bunun sebebinin sistem bakım çalışmalarından dolayı olacağı bildirildi.

15 Mart 2016 ÖSYM Bilişim Sistemi Bakım Çalışması 

ÖSYM resmi internet sitesinden “ÖSYM Bilişim Sistemi Bakım Çalışması” başlığı altında yayımlanan duyuruya göre bu gece bitiminde 00:00 – 06:00 saatleri arasında mobil uygulamalarda, internet servislerinde aksaklıklar meydana gelebilir. Ziyaretçilerini bakım konusunda bilgilendiren Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) herhangi bir saldırı ya da başka bir aksaklık olmadığını ve o saatlerde siteye girişlerde problem yaşayan kullanıcıların akıllarında soru işareti bırakmamak adına bu tür duyuruları sık sık yerine getiriyor.

Planlanmış Bakım Çalışması Aralıklarla Yapılıyor

en son bakım çalışması 25.01.2016 tarihinde yine duyurularak gerçekleşmiş bir kaç saatlik aksaklıklar söz konusu olmuştu.  Yine bir başka bilişim sistemi altyapı bakım çalışması 21.10.2016 tarihinde yapılmış ve o süre zafında resmi internet sitesine ara ara girişlerde problem oluştuğu görülmüştü.

Bu gece bitiminden (14.03.2016) ertesi gün (15.03.2016) sabah 06:00’a kadar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin bir çok servisinde ara ara kesintiler olabilir. Yarın sabahdan itibaren sisteme sağlıklı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

 Kamupersoneli.net