Gündem

Prof. Dr. Çilingiroğlu açıkladı! Koronanın kesin tedavisi bulundu!

Tüm dünya geneliine Çin’in Hubey eyaletinde bulunan Wuhan kentinden yayılan koronavirüs salgınına karşı yapılan mücadele sonuç verdi.

ÇOK AMA ÇOK SEVİNÇLİYİM!

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kaliforniya Üniversitesi’nde görev yapan Türk bilim insanı Prof. Dr. Çilingiroğlu Twitter’dan yaptığı açıklamada “Çok ama çok sevinçliyim” sözleri ile paylaşımda bulundu.

KORONAVİRÜSÜN KESİN TEDAVİSİ BULUNDU

Prof. Dr. Çilingiroğlu yaptığı açıklamada, “Çok ama çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Aylarca önce söylemiş olduğum bu virüsün kesin tedavisi olacağına inandığım Rekombinant teknolojisi ile geliştirilen Monoclonal antibodyler bu virüse karşı kesin tedavi olacak. Defolacak Kovid belası” dedi.

Prof. Dr. Çilingiroğlu açıkladı! Koronanın kesin tedavisi bulundu!

TRUMP’TA KULLANILDI

Öte yandan Çilingiroğlu, “Recombinant teknoloji ile bir sentetik farklı monoclonal antibodylerin olduğu bir karışım sayın Trump’ta da kullanıldı” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çilingiroğlu Twitter hesabından paylaştığı video da yaptığı açıklama şöyle:

O kadar güzel ve taze bir haberim var ki size Kemerleri bağlayın Sayın Trump’ın tedavisinde de kullanılan ve şahsen benim virüsün yüzde yüz tedavisinde kullanılacağına inandığım aylardan beri size söylediğim Rekombinant teknolojisi ile geliştirilen Monoclonal antibody tedavisinin Faz2 Faz3 çalışmaları bugün açıklandı. Yaklaşık 700- 800 kişiye yakın hastada recombinant tedavisinde Turmp’a verilen tedaviyi alan kişilerde sentetik antibodylerde ister yüksek ister düşük doz olsun bu hastalar ayakta tedavi ediliyor, kötüleşmesi engelleniyor. Remdesivir’de çoğalmasını engelliyor.