Gündem

Seçim İttifakına İlişkin AK Parti'den Açıklama Geldi

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal uyum yasaları görüşmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal açıklamalarında seçim ittifakının teknik bir konu olduğunu ve bunu konuşmanın erken olduğunu ifade etti.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal seçim ittifakı hakkında açıklama yaptı ve açıklamalarında bu konuyu konuşmanın erken olduğunu 15 Temmuz’dan sonra yerli ve milli bütün unsurlarda doğal bir ittifakın olduğunu ifade etti.

“BÖYLE BİR ANLAYIŞI KABUL ETMİYORUZ”

Konu ile ilgili olarak AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarında “MHP bu kapsamda müttefiklerimizden bir tanesi. Milletimiz söz konusu olduğunda tabi ki Türkiye’deki unsurlarla ittifak içindeyiz. Seçim ittifakı teknik bir konu bunu konuşmak için erken. Bu konuda Başbakanımız da bir açıklama yaptı.” ifadelerine yer verdi ve “17-25 Aralık’ta uluslararası hukuka uymayan doğal hukukta karşılığı olmayan bir süreç var. ABD devletiyle anlaştım hapisten çıkmak için diye diyen biriyle Türkiye’de gündem belirlenecekse biz böyle bir anlayışı kabul etmiyoruz.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DAVA AÇTI

Ayrıca AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki iddiaları hakkında da açıklama yaparak “Cumhurbaşkanımızın avukatı dün dava açacağını açıkladı.” dedi ve açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“İl başkanlarımızla ilgili değerlendirme süreci devam ediyor. Yaklaşık 6 ay daha değerlendirmeleri sürdürüyor. Görev değişikliği gerçekleşen bir çok il başkanımız oldu. Verilen kararlar ve süreçler.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu’na  1,5 Milyon TL’lik Dava Açtı >> Detaylar İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA