İş İlanları

3 Bin 878 Ofis Personeli, İdari İşler Memuru, Şoför ve Güvenlik Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu’nun İş İlanları sayfasında yer alan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza aktarmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza ülke genelinde çok sayıda şehirde bulunan özel sektör firmaları ve kamu kurumlarının personel alım ilanlarını derledik. Söz konusu ilanlarda yer alan kadro detayları ve başvuru detaylarını sizlere aktarıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına haberimizin başında belirttiğimiz gibi farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar yer alıyor. Yayımlanan ilanlara göre halen başvuru süreci devam eden personel alım ilanlarına ilişkin kadro detayları şu şekilde,

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına dair detaylar; Büro Memuru (Genel)  kadrosu için 728, Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için 18, Güvenlik Görevlisi  kadrosu için 1663, Güvenlik Görevlisi (Silahlı)  kadrosu için 44, Güvenlik Görevlisi (Silahsız)  kadrosu için 21, Kamyon Şoförü  kadrosu için 129, Kamyonet Şoförü  kadrosu için 17, Makam Şoförü kadrosu için 12, Şoför (Yolcu Taşıma)  kadrosu için 220 ve Şoför Yük Taşıma  kadrosu için 766 alım ilanı bulunuyor. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yukarıda yer alan kadrolara başvuru yapacak adaylar başvuru koşulları için başvuru yapacakları ilanın yayımlandığı kurumun bu konuda yapmış olduğu açıklamalarına dikkat edecekler. Bu başvuru koşulları her kurum ve firmaya göre oldukça değişkenlik gösterebiliyor. Kamupersoneli.net olarak sizlere bu koşulları genel olarak aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak (bu koşul çoğu kurum ve firma tarafından farklı olarak belirlenir.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak. Bu şartların yanı sıra firmalar adaylardan eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı özel şartlar isteyebilirler. 

İLANLARI NASIL GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ?

Sizlere paylaştığımız pozisyonlar için yayımlanan ilanlara ulaşmak isteyen adayların öncelikle İŞKUR’un internet sitesine üye olması ve üyeliği ile giriş yapması gerekiyor. Üye olmayan adaylarda ilanlara ulaşabilirler fakat ilanlara dair detayları görüntüleyemezler. 

Bu kapsamda üyelikleri ile oturum açan adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantı üzerinden İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşacaklar. Açılan sayfada Meslek yazan bir sekme olacak o bölüme hangi kadro için başvuru yapacaklarsa o kadronun adını yazacaklar.

Bir Yorum