İş İlanları

Ankara BELTAŞ Belediye Trafik Hizmetleri İşçi Alımı Yapıyor

Ankara BELTAŞ Belediye Trafik Hizmetleri, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) pozisyonunda 1 işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Yayımlanan ilana, hem normal hem de engelli ve terörle mücadelede yaralanan kişiler başvuru yapabilecek. İşte detaylar:

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

En az okur yazar olmak, geçici/deneme süreli çalışmayı kabul etmek.

GENEL AÇIKLAMALAR

Gerçeğe aykırı bilgi ve beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacak. Öncelik hakkına sahip olanlar bu haktan sadece 1 kez yararlanabilecek.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Müracaat tarihleri çakışan aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü istemine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Başvuru sayısı açık iş sayısının 3 katından fazla olması durumunda başvuranların tamamı kura çekilmek üzere işverene gönderilecektir. Noter tarafından talep sayısının 3 katı oranında asil ve yedek olmak üzere kura çekilecektir.

Ayrıca kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

BAŞVURU SÜRECİ

Ankara BELTAŞ Belediye Trafik Hizmetleri, işçi alım ilanı başvuruları 19 Ekim- 30 Ekim 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA