İş İlanları

En Az Lise Mezunu 100 Uçuş Harekat Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Özel sektör firmaları başta olmak üzere çok sayıda kurum ve firma İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayımladı.

Söz konusu alım ilanı yayımlayan kurum, alım yapılacak şehir, ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar ve ilana ilişkin bilinmesi gereken tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. 

İŞKUR ÜZERİNDEN 100 PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre Uçuş Harekat Memuru alımı için 100 personel istihdamı yapılacak. İstanbul’da görevlendirilmek üzere yapılacak alımlar Çelebi Hava Servisi şirketi tarafından yayımlandı. İlana ilişkin şirket tarafından yapılan açıklamada, ”Şirketimiz Atatürk Havalimanı İstasyonu’ nda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Yolcu Hizmetleri ve Harekat Memurları aramaktayız.” ifadeleri kullanıldı. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Atatürk Havalimanı İstasyonu’ nda görevlendirilmek üzere alım yapılacağı ilan edilen 100 Uçuş Harekat Memuru alım ilanı için adaylardan talep edilen başvuru koşullarını aşağıda sizlere aktarıyoruz. 

İlan metnine göre alım yapılacak pozisyona başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması; askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda bulunması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması şartların ek şu şartları sağlamaları gerekiyor. 

İşte o koşullar; En az lise mezunu, Vardiya düzeninde tam zamanlı (full-time) veya yarı zamanlı (part-time) olarak çalışabilecek, İyi derecede İngilizce ve/veya Almanca bilen, Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, İletişim becerileri kuvvetli ve sorumluluk sahibi, İstanbul Avrupa Yakası; Avcılar,Bakırköy,Beylikdüzü,Bahçelievler,Florya,Küçükçekmece,Yeşilköy,Zeytinburnu bölgelerinde ikamet eden, Atatürk Havalimanı’nda ve İGA’da görev yapabilecek.