İş İlanları

En Az Lise Mezunu 160 İtfaiye Eri ve İtfaiye Şoförü Alımı Yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları personel alımlarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. 

Adaylar tarafından yakından takip edilen İtfaiye Eri ve İtfaiye şoförü pozisyonlarına yapılacak alımlar toplam 160 kişi istihdam edilecek. İlana göre alımlar İtfaiye Şoförü kadrosuna 106, İtfaiye Eri kadrosuna ise 54 personel alımı şeklinde yapılacak. 

Peki ilanlara başvuru yapacak adaylarda aranan koşullar neler? İşte ilana dair tüm detaylar,

BAŞVURU KOŞULLARI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından yayımlanan ve İtfaiye Eri ve İtfaiye Şoförü kadrolarına yapılacak personel alımları için başvuruda bulunacak adayların kadrolara göre belirlenen özel koşullar ile ilan metninde yer alan herhangi bir pozisyona başvuru yapacak adayların tamamından talep edilen genel koşullara haiz olmaları isteniyor. 

Genel Koşullar

İlana başvuru yapacak adayların tamamından talep edilen başvuru koşulları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzneli yapmaya engel sağlık sorumu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak, yerine getirmiş sayılmak veya tecilli durumda bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak koşulları bulunuyor. 

Özel Koşullar

İtfaiye Eri ve İtfaiye Şoförü kadroları için ayrı ayrı belirlenmiş başvuru koşulları ise şu şekilde,

İtfaiye Şoförü için: En az ilköğretim mezunu (tercihen itfaiyecilik ve yangın güvenliği meslek yüksekokulu) olmak. 36 yaşından gün almamış olmak. Normal lise mezunları için İtfaiye Eri katılım belgesine sahip olmak, en az C sınıfı sürücü belgesi, SRC-2 ve psikoteknik belgelerine sahip olmak.

İtfaiye Eri için: En az lise mezunu (tercihen İtfaiyecilik ve Yangın Güvenli MYO) mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, normal lise mezunları için İtfaiye Eri katılım belgesine sahip olmak, en az C sınıfı sürücü belgesi, SRC-2 ve psikoteknik belgelerine sahip olmak. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci 29 Ağustos tarihi itibariyle başladı. İlana son başvuru tarihi ise 3 Eylül. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar bu tarihten önce ilan metnini incelemeli ve başvurularını son başvuru tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları şahsen yapmalı.

Bir Yorum