İş İlanları

İŞKUR Aracılığı İle Türkiye Geneli En Az İlkokul Mezunu 1192 Şoför Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde özel sektör firmaları istihdam seferberliğine katılmak ve istihdama destek vermek için personel alım ilanlarını yayımlıyorlar. Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı yapılıyor. Firmalar tarafından yayımlanan şoför alım ilanlarının detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarına bakıldığında toplam 1192 şoför kadrosu için personel alımı yapılacağı görülüyor. Söz konusu ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak inceledik ve ziyaretçilerimiz için derledik. Buna göre alımlar 7 farklı kadroda yapılıyor ve bu alımlarda toplam 1192 kişinin görevlendirileceği belirtiliyor. Bu kapsamda Kamyon Şoförü, Kamyonet Şoförü, Makam Şoförü, Servis Şoförü, Yolcu Taşıma Şoförü, Yük Taşıma Şoförü, Tır-Çekici Şoförü ve Otobüs Şoförü kadroları için personel alımı yapılacağı ifade ediliyor.

GENEL ŞARTLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adayların firmalar tarafından belirtilen başvuru şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Her firma kendi başvuru şartlarını belirlediğinden dolayı başvuru şartları her ilan için farklılık gösterebiliyor. Anca genel olarak aranan şartlar ise şöyle:

Türkiye geneli şoför alım ilanları için başvuru yapacak olan adayların “En az ilkokul mezunu olmak, başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Ayrıca her firma için eğitim şartı değişiklik göstermektedir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar “https://goo.gl/fAczjo” web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayıp ‘enter’ tuşuna bastıklarında personel alım ilanlarının paneline ulaşacaklardır. Adaylar açılan sayfada ‘meslek adı’ yazan bölüme yukarıda belirttiğimiz kadrolardan hangisine başvuru yapmak isterlerse onun ismini yazarak ilanların detaylarına ulaşabilir. Bunun ardından aynı sayfa üzerinden ilana başvuru yapabilirler. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihleri belirtilmemiştir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben 96 dan beri şoförüm çalışmak istiyorum Mardin liyim telefon 05447705747

  2. 97 den beri şoförüm e sınıfı ehliyetim var agriliyim çalışmak istiyorum

  3. İETT emeklisiyim Şoför işi arıyorum şehirler arası olabilir

  4. B sinifi 10 yıllik özel şirkette şoför lise mezunu şoför

  5. E.sınıfı ehiyetim.var.serece.1/2#3/4.bulunmakta

  6. Ben 29 yaşındayım 5 senden fazla dolmuscuyum b sınıfı ehliyetim var samsun bafra hasta kabul belgem var 2 yıllık önlisans diplomam var saygialrla

  7. E sınıfı ehliyetimi var lise mezunuyum çalışmak istiyorum yaşım 30 nigde ili

  8. 2004 beri şöförüm Çayırova da oturuyorum düzceliyim iş ariyorum

  9. E/D ehliyetim var src1 src2 src3 src4 belgelerim var muğla liyim iş ariyorum

  10. B/sınıfı ehliyetim src belgem yok iş arıyorum çorum

  11. samsun 43 yaşındayım 20 mi seneden beri otobüskullanıyorum tüm evraklarım var

  12. Ehliyet e 2001 src ve piskoteknik var hertürlü araç kullanırım meslek oto elektrikçi mersin tarsus

  13. B sınıfı ehliyetim var 2012 den beri aktif araç kullanıyorum iş arıyorum src m yok alabilirim ama

  14. E sınıfı ehliyet src pisikoteknik
    Öğrenci servis belgem var
    10 yıllık yolcu tecrubem var is ariyorum