İş İlanları

İşkur Üzerinden 1299 Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı (Başvuru Detayları)

Türkiye genelinde faaliyet gösteren kamu kurumları ve özel sektör firmaları İşkur üzerinden yayımladıkları ilanlar ile 1299 Büro Personeli alımı yapacaklarını açıkladılar.

Firmalar ve kurumlar tarafından İşkur aracılığıyla yayımlanan Büro Memuru alım ilanları ile ilgili detayları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz.

İŞKUR’DA YER ALAN BÜRO MEMURU KADROLARI

* Büro Memuru (Dış Ticaret – 1 kişi), Büro Memuru (Genel -1291 kişi), Büro Memuru (İdari İşler – 7 kişi)

ALIM YAPILACAK BAZI ŞEHİRLER

* Ankara, Bursa, Adıyaman, Manisa, İzmir, İstanbul, Sivas, Tokat, Balıkesir, Muğla, Trabzon, Kocaeli, Konya, Kırşehir, Samsun, Tekirdağ, Çorum, Gaziantep, Kütahya, Denizli

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

*İşkur aracılığıyla büro memuru alım ilanına başvuracak adaylarda; en az lise mezunu olmak, talep edilen yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, diksiyonu düzgün olmak, MS Office programlarına hakim olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, şartları aranıyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

* Alım yapan firmaların farklı olması nedeniyle başvuru tarihleri de değişiklik göstermektedir. Başvuru yapmak istediğiniz firmaya tıklayarak başvuru sürelerini görüntüleyebilirsiniz.

* Kamu kurumları ve özel sektör firmalarının, İşkur üzerinden yayımladıkları Büro Memuru alım ilanlarına aşağıda verdiğimiz link üzerinden ulaşabilir ve İşkur’un resmi internet sitesine kayıt olarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

https://goo.gl/zpXTJn

Kamupersoneli.net – ANKARA