İş İlanları

Malatya Öğretmenevi Müdürlüğü İlkokul Mezunu İşçi Alıyor

Malatya Öğretmenevi Müdürlüğü, yayımladığı ilan ile talep edilen şartlara durumu uyan adaylar arasından işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuracak adaylardan en az ilköğretim mezunu olmaları isteniyor. İşte detaylar:

Alınacak İşçi:

* Garson (Servis Elemanı) (Şef Garson): 1

Başvuru Şartları:

* En az ilköğretim mezunu olmak

* Geçici/tam süreli çalışmayı kabul etmek

Genel Açıklamalar:

* Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan öncede talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkartılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listeye dahil edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinde öncelik belge tarihine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Başvuru Süreci:

* Malatya Öğretmenevi işçi alım ilanına başvurular 14 Haziran- 23 Haziran 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.