İş İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı memur alımı ilanı yayınladı! 2 engelli ve 1 eski hükümlü işçi alımı için başvuru ilanı yayınlandı!

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sayfası üzerinden yeni memur alımı ile ilgili ilam yayınlandı. Yayınlanan alım ilanına göre, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şubesinde görevlendirilmek üzere 3 kadrolu memur alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak memurların işçi statüsünde olacağı belirtilirken, memur alımlarının engelli ve eski hükümlü boş kadrolarına yapılacağı söylendi.

Bartın Valiliği tarafından yapılan memur alımı ilanında, 2 engelli ve 1 eski hükümlü işçi alınacağı bildirilirken, başvuru şartları olarak en az orta öğretim (lise ve dengi okullar) mezunu olma şartı bulunmaktadır. Engelli ve eski hükümlü işçi alımı başvuruları 10 Haziran – 14 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olup, başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı başvuru formunu görüntülemek için LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. işkur 1 milyon personel alımı yapacak 2500 tl maaşla iş ilanı ne zaman açılacak işkur bin 213 daimi işçi başurusu . 2019 haziran ayı içerisinde sözleşmeli memur alımı ve daimi işçi personel alımı yapan . kamu kurumlarının alım ilanları