İş İlanları

TYP Kapsamında KPSS Şartsız 90 Personel Alımı Yapılıyor

Devlete bağlı kurumlar Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanmış ve Toplum Yararına Program kapsamında alım yapılacağı açıklanan personel alım ilanlarını derledik. 

Haberimizin detaylarında Toplum Yararına Program kapsamında personel alımı yapacağını açıklayan kurumlara, söz konusu ilanlarda yer alan açık kadrolara ve ilanlara başvuru sürecine dair ayrıntılara ulaşabilirsiniz. 

TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMI YAPACAĞINI DUYURAN KURUMLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yalnız özel sektör firmaları personel ve işçi alım ilanı yayımlamıyor. Kamu kurumları da İşkur’un internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. 

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfasında Toplum Yararına Program kapsamında personel alımı yapacağını duyuran kurumlar arasında, Sivas Valiliği, Bartın Kurucaşile Belediye Başkanlığı ve Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı yer alıyor. 

Bu kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan kadro detaylarını aşağıda aktarıyoruz. 

TYP KAPSAMINDA ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN BOŞ POZİSYONLAR

Yukarıda alım yapacağını açıklayan kurumlar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan kadro detayları şu şekilde,

Sivas Valiliği tarafından yayımlanan personel alım ilanında 60 kişinin belediye bünyesinde istihdam edileceği açıklandı. İlan metninde açıklanan başvuru koşullarına uyan adaylar valilik bünyesinde, Çevre temizliği kadrosunda görevlendirilecek. 

Bartın Kurucaşile Belediye Başkanlığı’nca İşkur üzerinden yayımlanan TYP alım ilanında alımların Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi pozisyonunda yapılacağı ilan edildi. Söz konusu kadro için belediye bünyesine 15 kişi istihdam edilecek.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladığı personel ilanında, Çevre temizliği kadrosuna 15 kişi istihdam edeceğini duyurdu. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU SÜRECİ

TYO kapsamında yayımlanan ve kamu kurumlarınca alımı yapılacağı duyurulan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak.

Bu şartların yanı sıra ayrıca adayların ayrıca ilanı yayımlayan kurum tarafından belirtilen eğitim seviyesinden mezun olması ve istenilen yaş aralığında bulunması gerekiyor. 

TYP PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU SÜRECİ

Sivas Valiliği, Bartın Kurucaşile Belediye Başkanlığı ve Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı tarafından İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru süreci 16 Şubat tarihinde sona erecek ilanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İşkur’un internet sitesi üzerinden veya İşkur Müdürlükleri aracılığıyla yapabilirler. 

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

Söz konusu ilanlara ulaşmak için vermiş olduğumuz linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın. Açılan sayfada yer alan TYP numarası kısmına ise Sivas Valiliği’nin ilanına ulaşmak için (253230), Bartın Kurucaşile Belediye Başkanlığı personel alım ilanını görüntülemek için (253421) ve Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı ilanı için ise (251422) numaralarını yazın. 

TYP ilan arama motorunu görüntülemek için; https://goo.gl/JFuVJk

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bu sistem insanın psikolojisini bozuyor işten katılacağım günü bilerek çalışmak nasıl bir psikoloji biraz empati yapsınlar lütfen….tam ortama alisip sonrada ayrılık ameciliktende kötü bisey bu

  2. Bence kamudaki açığı typ personeliyle k apatsinlar universite mezunu typ elemaniyim evrak işlerinden temizliğe asciliga kadar her işi yapıyorum.Anliyacaginiz joker personelim sayın yetkililer bizi bos gormesin.saygilar

  3. Typ kapsaminda guvenlik personeliyiz sureklilik istiyoruz biz vasifsiz isci dehiliz talebimizi deherlendirmelerini istiyoruz