İş İlanları

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 Sürekli İşçi Alımı Yapacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 Sürekli İşçi Alımı Yapacak. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 Sürekli İşçi Alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Resmi internet sayfasından da yayımlanarak başvuru sürecinin başladığı bildirildi.  

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Deniz Trafik Operatörü alımı yapılacağı duyuruldu.

Kaç Kişilik Personel Alımı Yapılıyor?

Toplam alımın 20 kişilik olacağı belirtildi.

Eğitim ve Tecrübe Şartı

Söz konusu ilanda “Denizcilik alanında önlisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olmak.” şartı bulunuyor.  Başvurular sonucunda yazılı ya da sözlü sınav yöntemlerinden birisi ya da ikisi birden kullanılarak istihdam edilecek adayların belirleneceği bildirildi. İlana başvuruda bulunacak adayların Vardiya Zabiti olarak en az 12 senelik deniz hizmeti tecrübesine sahip olma şartı da bulunuyor.

Başvuru için Son Tarih ve Başvuru İşlemleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı için başvurular 13 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı ve 23 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden gerçekleşiyor. Başvuru genel ve özel şartlar ve çok daha fazlası için ilan duyurusuna göz atabilirsiniz.