İşkur İş İlanları

Akdeniz Üniversitesi ilköğretim mezunu temizlik personeli alımı yapacak!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un kamu iş ilanları sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Akdeniz Üniversitesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 3 temizlik personeli alımı yapacak. İş Başvuruları İŞKUR şubelerinden veya e-şube üzerinden online yapılacak olup, adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları gerekmektedir.

Akdeniz Üniversitesi personel alımı başvuruları başlamış olup, 15 Kasım 2019 tarihine kadar devam etmektedir. Online başvuru için ilan altında link verilmiştir. Belirtilen linkin üzerinde tıklayarak başvuru ekranı ulaşabilirsiniz. 

Akdeniz Üniversitesi birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde Sürekli İşçi alınacaktır.

İşe alınacak kişiler ihtiyaç kapsamında ilçelerde de görevlendirilebilecektir*

KURA İŞLEMLERİ

Mesleklere başvuru sayısı alınacak işçi sayısının 4 (dört) katından fazla olan ilanlar için İŞKUR tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 25.11.2019 tarihinde Üniversitemiz Turizm Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir.

SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ

Adaylar, Genel Kültür, Genel Yetenek ve Mesleki Bilgi ve Becerilerine ilişkin 28.11.2019 tarihinde Rektörlük Binası 5. Kat Toplantı Salonunda sözlü sınava tabi tutulacaktır. Sınav Kurulunca açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

İŞE BAŞLAMA

Sınavda başarılı olup da işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanlar (işe başlamış olsa dahi şartları taşımayanların işi sonlandırılır) yerine, yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlanmak suretiyle yerleştirme yapılacaktır. Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar;29.11.2019 tarihi mesai sonuna kadar http://personel.akdeniz.edu.tr/ internet sitesinden ilan edilecek olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yapılan sözlü sınavda asil olarak belirlenenlerin, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının sonuçlanmasına müteakip yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacaktır.

BELGE TESLİMİ

Sözlü Sınav sonucunda asil listede yer alan adaylar 02.12.2019-03.12.2019 tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri Rektörlük Binası İşçi Şube Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

Kimlik Kartı / Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

İkametgah (E-devlet üzerinden alınabilir)

Askerlik Durum Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir)

Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir)

Diploma fotokopisi

SGK hizmet dökümü (e- devlet üzerinden alınabilir)

Detaylı Bilgi İçin:

Tel : 0242 2274400 / 01 / 02 / 03 / 04

Dahili : 2811 veya 2603

Hemen online başvuru yapmak için burayı tıklayınız