İşkur İş İlanları

İdari Destek Personeli, Vardiya Amiri ve Danışma Memuru Alım İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda kamu kurumu ve özel sektör firması yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. 

Onlarca pozisyon için yayımlanan bu personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aracılıklarla aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımız için 4 farklı pozisyon için yayımlanan alım ilanlarını derledik. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA DAİR DETAYLAR

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanları arasında Danışma Memuru, Vardiya Amiri (Genel), İdari Büro Görevlisi ve İdari Destek Görevlisi alımı için ilanlar yayımlandı. 

Yayımlanan ilanlara en az lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecekler. İlanalara dair diğer başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları tarafından 4 farklı pozisyon için yayımlanan alım ilanlarına aşağıda yer alan koşulları sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. Bu başvuru koşulları ilanı yayımlayan kurum ve alım yapılacak kadroya göre farklılık gösterebilir. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR İş İlanları sayfasında yer alan bu alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan kurumların belirlediği şekillerde yapacaklar. Kurumlar adayların ya İŞKUR üzerinden yada şahsen başvuru yapmalarını talep edebilirler. Tüm bu detaylar için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.