İşkur İş İlanları

İŞKUR İzmir güncel iş ilanları! İzmir için 1.192 yeni iş ilanı yayınlandı! 4 Bin personel ve işçi alımı yapılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İzmir ili için 1.192 yeni iş ilanı yayınladı. Yayınlanan bu iş ilanlarına göre, İzmir şehrinde 200 farklı meslek gurubundan toplamda 4 bin kadar işçi ve personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, nasıl iş başvurusunda bulunacağınıza dair gerekli bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Aşağıda, İzmir ilinde hangi mesleklerden personel alımı yapıldığı listelenmiştir. Bu ilanların herhangi birine iş başvurusu yapmak için öncelikli olarak genel başvuru şartlarına tüm adayların uygun olması gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTTLARI

1 – 18 yaşını doldurmuş olmak,

2 – İŞKUR’da işsiz olduğuna dair kaydı bulunmak, (İŞKUR’da kaydınız yoksa, aşağıda ‘’İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır’’ başlığı ile sunulan bilgilerden yararlanabilirsiniz)

3 – Kamu haklarından mahrum olmamak (Herhangi bir suçtan hükümlü bulunmamak)

4 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

5 – İstenilen mezuniyet ve sertifika belgesini ibraz ediyor olabilmek,

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPABİLİRİM?

Aşağıda yayınlanan, meslek gurupları ile ilgili İŞKUR üzerinde yayınlanan güncel iş ilanlarına ulaşmak için öncelikli olarak buraya tıklayınız.

İŞKUR İzmir güncel iş ilanları! İzmir için 1.192 yeni iş ilanı yayınlandı! 4 Bin personel ve işçi alımı yapılacak

Ardından karşınıza gelecek sayfa üzerinden ‘’il Seçeneği’’ kısmında İzmir ilini seçip ara butonuna basınız. Karşınıza gelen sayfada personel ve işçi alımı yapan firmalar ve şirketlerin, yayınladığı güncel iş ilanları görüntülenir.

İlgili meslek isimlerinin üzerini tıkladığınız da ise, firmanın belirlediği, adaylardan istediği özel başvuru koşulları, sunulan sosyal haklar ve benzeri bilgiler yer alır.

Bu sayfa üzerinden e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra açılan başvuru ekranından, ilan ile ilgili kaç kişinin iş başvurusu yaptığını ve diğer bilgileri görüntüleyebilir ve online olarak iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

İŞKUR İzmir güncel iş ilanları! İzmir için 1.192 yeni iş ilanı yayınlandı! 4 Bin personel ve işçi alımı yapılacak

İş Başvurularınızın sonuçlarını yine e-devlet sistemi üzerinden takip edebilirisiniz

İZMİR İLİNDE HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALINACAK?

Vasıflı vasıfsız beden işçisi, pastacılar ve şekerleme imalat işçileri, CNC torna tezgahı operatörü, yapı yüzey kaplama teknisyeni, elektrik tesisat ustası, elektrikçi, satış temsilcisi, satış danışmanı, resepsiyon görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, güvenlik görevlisi, ön muhasebeci

Pazarlama sorumlusu, sigorta acentesi teknik personeli, gazaltı kaynakçısı, metal doğramacı, depo görevlisi, temizlik personeli, garson, makine bakımcısı, ziraat mühendisi

Çırçır makinesi operatörü, kalite kontrolcü, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, şoför alımı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni , değirmen işçisi, elektrik ark kaynakçısı, sekreter, müşteri temsilcisi,  yan forklift operatörü, makine montajcısı, kimyager, çocuk bakıcısı, ahşap işleme cnc makinesi operatörü, Presçi mobilya bobinaj sarma işçisi, metal boyacı, ön muhasebeci, muhasebe yardımcı elemanı

Tornacı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, karton ve mukavva kutu imal işçisi, vardiya amiri, gıda mühendisi, satın alma görevlisi, dış ticaret meslek elemanı, mutfak görevlisi, erkek berber- kuaför, servis elemanı, soğuk mutfak aşçısı, konfeksiyon işçisi, yaş pasta yapımcısı

Kasap, alakart aşçısı, plastik mamüller imal işçisi, çelik kaynakçısı, borverk operatörü, sıhhi tesisatçısı, büro memuru, sekreter, sosyal medya uzmanı, elektrik elektronik teknisyeni, makine mühendisi, yüzey boyama elemanı, elektrostatik boya operatörü, büfeci, matbaa işçisi, turizm ve otelcilik elemanı, yazılım mühendisi, teknik servis elemanı, fason takip elemanı, vinç operatörü, aşçı, örgü makinesi operatörü, paketleme işçisi bant şefi

Marangoz, cilt bakım ve güzellik meslek elemanı, motosikletli kurye, okul öncesi öğretmeni, çorap örme konfeksiyon teknisyeni, grafik tasarımcısı, gıda teknikeri, oto bakım onarımcısı, akaryakıt satış elemanı, market elemanı, led aydınlatma ekipmanları montajcısı, servis komisi tv anten uydu sistemleri montaj ve servis elemanı, oto yıkama elemanı, cam elyaf kaplama işçisi, mağaza satış alanı geliştirme ve yerleştirme sorumlusu ve daha birçok meslek grubundan personel ve vasıflı vasıfsız işçi alımı yapılacaktır.