İşkur İş İlanları

İŞKUR KPSS şartı olmadan kamu kurumlarına 700 memur personel alımı yapılacağını duyurdu!

İŞKUR’un yaptığı resmî açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarına, belediyelere, kazı başkanlıklarına, büyükşehir ve ilçe belediyelerine, belediye iştirakleri kuruluşlarına KPSS şartı olmadan, toplamda 700 memur ve nitelikli personel alımı yapılacağı bildirildi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un ‘’Kamu Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, belediye ve kamu kurumları olmak üzere toplamda 62 resmi kurum (her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere) 05-08 Ekim 2019 tarihleri arasında çeşitli meslek guruplarından kamu personeli alımı yapacaktır.

Aşağıda İŞKUR tarafından yayınlanan kamu kurumlarına ait ilanlar yer almaktadır. İlanların görüntülendiği sayfaya ait linkler verilmiş olup, istenilen kurumun resmi ilanını görüntüleyerek başvuru şartlarını, başvuru tarihlerini, başvuru adresi gibi tüm bilgilere ulaşmak için belediye veya kamu kurum isimlerinin üzerini tıklamanız yeterlidir. Tüm alım ilanları İŞKUR sayfasında bulunmakla birlikte alım ilanları PDF dosyası şeklinde yüklenmiştir.

İlan altında ayrıca İŞKUR, DPB ve İlan.gov.tr aracılığı ile personel alımı yapacağını duyuran kamu kurumlarına ait ilanların bulunduğu sayfa linki de bulunmaktadır. Bu linke tıklayarak da Bakanlıklar, Üniversiteler, MSB, EGM ve diğer tüm resmi kurumlara ait en güncel kamu personel alım ilanlarını görüntüleyebilirsiniz…

Başvuruda bulunmak isteyen tüm adaylar öncelikle belirtilen genel başvuru şartlarına uygun olması gerekmektedir. 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1 – 18 yaşını doldurmuş olmak,

2 – İŞKUR’da işsiz olduğuna dair kaydı bulunmak, (İŞKUR’da kaydınız yoksa, aşağıda ‘’İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır’’ başlığı ile sunulan bilgilerden yararlanabilirsiniz)

3 – Kamu haklarından mahrum olmamak (Herhangi bir suçtan hükümlü bulunmamak)

4 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

5 – İstenilen mezuniyet ve sertifika belgesini ibraz ediyor olabilmek,

PERSONEL ALIMI YAPAN KURUM İLANLARI

İlan ayrıntılarına ulaşmak için istediğiniz kurum isminin üzerini tıklayınız. Karşınıza, kurumun İŞKUR aracılığı ile yayınladığı resmi alım ilanı, PDF formatında görüntülenecektir.

İŞKUR KPSS şartı olmadan kamu kurumlarına 700 memur personel alımı yapılacağını duyurdu!

İŞKUR KPSS şartı olmadan kamu kurumlarına 700 memur personel alımı yapılacağını duyurdu!

Kamu personeli alım ilanlarına ulaşmak için BURAYI TIKLAYINIZ