Genel

2 Kalkınma Ajansına Farklı Pozisyonlarda Personel Alımları Yapılıyor

Trakya Kalkınma Ajansı ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına, farklı pozisyonlarda, KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımları yapılacak. Detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz:

Trakya Kalkınma Ajansı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile 6 Uzman ve 1 İç Denetçi alımı yapılacağını duyurdu. Alınacak personeller; Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da görevlendirilecek. İlana başvurular hem KPSS puanı ile hem de tecrübe ile yapılacak.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ise Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile 6(altı) Uzman Personelile 1 (bir) iç denetçi alımı yapılacağını duyurdu. Alınacak personeller; Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat’ta görevlendirilecek.

Adaylar ilana KPSS puanı ile ya da tecrübe ile başvuru yapabilirler. KPSS puanı ile başvuru yapacak adayların puanlarının en az 80 puan olması gerekiyor.

Başvuru Süreci: 2 Ocak – 19 Ocak 2018

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Kalkınma Ajanslarının personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatı bulunmamak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Ayrıca; yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak da aranılan şartlar arasında yer alıyor.