Genel

Ahiler Kalkınma Ajansı Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Ahiler Kalkınma Ajansı, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilan ile 11 Uzman Personel, 1 İç Denetçi ve 4 Destek Personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuru yapacak adayların; ülkemizin ve bölgenin kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan kişiler olması gerekiyor.

BAŞVURULARDA SON GÜN !

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yayımlanan memur alımı ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, bugün (30 Kasım), mesai bitimine kadar devam edecek. Başvurular, istenilen belgelerin “Ahiler Kalkınma Ajansı Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi No: 42/1 50100 Merkez-Nevşehir” adresine şahsen veya mesai bitiminde ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılabilecek.

Adaylar başvurularını tamamlamak için; iş talep formu, diploma veya geçici mezuniyet belgesi, 3 adet vesikalık fotoğraf, KPSS puanı ile başvuru yapacak adaylar için KPSS sonuç belgesi, YDS istenilen pozisyonlar için YDS sonuç belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı ve tecrübeyi gösterir bilgi ve belgeleri başvuru esnasında teslim edecekler.

Başvuru yapacak adaylardan; T.C. vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, OHAL kapsamında kamu görevinden çıkarılmamış olmaları gerekiyor. Ayrıca; erkek adayların askerlik görevini yapmış, muaf ya da tecilli olmaları gerekiyor. Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmamak da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Adayların, genel şartların yanı sıra başvuru yapılacak pozisyona göre talep edilen özel şartlara da haiz olmaları gerekiyor.

Bir Yorum

  1. Kpss puanı kesin isteniyormu.? Önlisans mezunuyum. Baş vurabirmiyim?