Personel Alımı

193 Dosyalama, İdari İşler ve Danışma Memuru Alınıyor ! İşte Başvuru Detayları

İstihdama verdiği destek ile ön plana çıkan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Söz konusu personel alım ilanlarına göre toplamda 193 dosyalama, idari işler ve danışma memuru alımı yapılmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre bu alımlar “Dosyalama Memuru 10 kişi, Danışma Memuru 66 kişi, İdari İşler Memuru 17 kişi, Diğer Büro Memurları 100 kişi” şeklinde gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu alım ilanlarına başvuru süreci devam etmekte olup son başvuru tarihi kadro ve kurumalara göre değişiyor. Ayrıca ilanlara başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link aracılığı ile başvurularını yapacaklardır. Bunun için adayların İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekiyor. Aday eğer kayıtlı değilse online olarak kayıt işlemini yapabilmektedir.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda firmalar tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak”