Personel Alımı

50 KPSS Puanıyla Zabıta, Mühendis ve Memur Alım İlanına Başvuru İçin Son Günler

Çayıralan Belediyesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı bir ilan ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere farklı pozisyonlarda memur alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu personel alım ilanında KPSS şartı da 50 puan olarak açıklanmıştı. 

Çayıralan Belediyesi tarafından yayımlanan bu personel alım ilanına başvuru süreci 21 Mayıs tarihinde sona erecek. İlana dair detayları sizlere tekrar hatırlatıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Çayıralan Belediyesi yayımladığı memur alım ilanında 3 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını ilan etmişti. Kurum yayımladığı personel alım ilanında alım yapılacak kadroları Memur, Mühendis ve Zabıta Memuru olarak duyurmuştu. Kadro detaylarına göre, Memur pozisyonu 3, Mühendis ve Zabıta Memuru pozisyonları için 1 personel istihdamı yapılacak. 

Yayımlanan ilan metninde yer alan kadro detaylarına göre, adayların Memur Kadrosu için; Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezunu olması, Mühendis Kadrosu için; Üniversitelerin İnşaat veya Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olması ve Zabıta Memuru Kadrosu için; Üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren fakülte veya bölümlerinden mezun olması talep edilmişti. 

DİĞER BAŞVURU KOŞULLARI

İlan metninde yer alan kadro ve eğitim şartına ilişkin detayları siz ziyaretçilerimize yukarıda aktardık. Kurum eğitim şartının dışında adaylardan diğer koşulların da sağlanmasını talep ediyor. Bu koşullar arasında, özel şartlar, KPSS şartı ve alım yapılacak kadro gereklilikleriyle alakalı bazı koşulları bulunuyor. 

Adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları arasında, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak şartları yer alıyor. 

Bu şartlara ek olarak Çayıralan Belediyesi adaylardan, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak ve Zabıta Memuru Kadrosu için erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark olmaması, Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan en az 50 puan almış olmak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak şartlarını sağlamalarını istiyor. 

BAŞVURULAR 21 MAYIS TARİHİNDE SONA ERİYOR

Çayıralan Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci 21 Mayıs tarihinde sona erecek. İlana başvuru yapacak adayların bu tarihten önce başvurularını Yozgat ili Çayıralan Belediyesi adresindeki Çayıralan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapmaları gerekiyor.