Personel Alımı

Adalet Bakanlığı Personel Alım İlanlarına Neden Online Başvuru Alınmıyor ?

Adalet Bakanlığı geçtiğimiz günlerde birden fazla personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanlar ile Adalet Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 1.297 personel alınacağı duyuruldu. (TIKLAYIN)

Adalet Bakanlığı’nın yayınladığı personel alıml ilanlarına başvurular, Adalet Komisyon Başkanlıklarına istenen belgelerin teslim edilmesi suretiyle yapılıyor. Neredeyse diğer kurumların hepsi personel alım ilanlarına başvuruları online olarak alırken Adalet Bakanlığı CTE personel alım ilanlarına online başvuru bulunmamaktadır.

Adalet Bakanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan sitemize gelen yorumlarda “Başvurular neden internet üzerinden yapılmıyor? Adliyelerde mağdur oluyoruz.” ifadeleri kullanıldı. Adalet Bakanlığı personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar mağduriyetlerinin giderilmesi için  online başvuru seçeneğinin de aktif olmasını istiyorlar. Kamu personeli alımlarından, işçi alım ilanlarından, özel sektör personel alımlarından ilk siz haberdar olmak istiyorsanız kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilir, facebook gruplarımıza katılabilirsiniz:
 

Bir Yorum

  1. Haber için çok teşekkür ederiz benim aklıma gelen ilk fikir torpil internetten yapmak istiyoruz .kargo ile yapmak yasakmis..

  2. Nereye yapıyoruz adliyeye mi yapıyoruz başvuruları