Personel Alımı

ASELSAN Personel Alım İlanı Yayımlandı ! İşte Genel Şartlar

ASELSAN tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacğaı ifade edildi. Firmanın internet adrsinde güncel olarak yayımlanan ilanlar doğrultusunda adayların başvuruları alınmaktadır.

İLANLARIN DETAYLARI

ASELSAN tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında İş Analisti, Yazılım Geliştirmeci pozisyonalrında personel alımı yapılmaktadır.

İş Analisti alımı için başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin Endüstri, İşletme Mühendisliği yada benzeri mühendislik bölümlerinden mezun olmaları gerekirken İyi derecede İngilizce dil bilgisi olmalıdır. Ayrıca söz konusu ilana AP lojistik ya da SAP finansal modülleri konusunda uzmanlığı bulunan, Alanında en az üç yıl deneyim sahibi, Analitik ve düşünebilen, Teknolojiyi takip eden, gelişime ve öğrenmeye açık, Takım çalışmasına uyum gösteren, Problem çözebilen, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış adaylar başvuru yapabilecektir.

Tüm bunların yanı sıra Yazılım Geliştirmeci pozisyonu için ilana başvuru yapacak olan adayların niversitelerin Bilgisayar, Yazılım Mühendisliği ya da benzeri mühendislik alanlarından mezun, İyi derecede İngilizce dil bilgisi olmalıdır.

Ayrıca söz konusu ilana SAP modülleri konusunda uzmanlığı bulunan, ABAP üzerinde yazılım geliştirmiş, C# bilen, Alanında üç yıl deneyimi bulunan, Nesne Programlama, SOA ve Katmanlı Mimari konusunda bilgi sahibi, SQL Server bilgisi bulunan, Analitik düşünebilen, Yeni teknolojileri takip eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Adaylar söz konusu ilanların detaylarına ulaşabilmek için “https://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/aselsanli-olmak/Sayfalar/Acik-Pozisyonlar.aspx” web adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayacaklardır.