Personel Alımı

Avcılar SYDV Personel Alımı Yapıyor

İstanbul Avcılar Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı için alım yapılacak. Alım için şu koşullar gerekmektedir. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi sınav sonucunda sadece 1 kişi alımı yapılacaktır. İstanbul Avcılar Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı için Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı başvuruları ise 22 Mart 2016 Salı günü son bulacaktır.

Alımı yapılacak bölüm Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için istenen koşullar aşağıda açıklanmıştır.

* Başvuru işlemi yapacak olan aday Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından 2014 yılı içerisinde yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS ) P3 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

* Başvuru yapacak olan kişinin bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar donanım sertifikası olması gerekmektedir.

* İstanbul şehrinin Avcılar ilçesi içerisinde en az 6 ay süre ile yaşıyor olması gerekmektedir. İkamet Koşulunun sebebi ise çevrenin sosyal dokusu hakkında bilgi sahibi olması gerekçesi ile ikamet şartı konulmuştur. 

* Sınava katılan olan adaylar sözlü sınav esnasında sınava katılmış olan adayların adayların Word, Excel ve Powerpoint programları hakkında bilgi sahibi olması ve programları uygulayabilmesi gerekmektedir.

* Sınava katılımda bulunmuş olan adaylar için kendilerini yazılı ve sözlü olarak ifade gücüne bakılarak komisyon içerisinde bulunduğu davranışlar dikkate alınmış olacaktır. 

* Personel alımı için Sosyoloji, Psikoloj , Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olmuş adaylar tercih edilecektir.

 Kamupersoneli.net