Personel Alımı

ÇAYKUR Mühendis, sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇAYKUR iş başvurusu nasıl yapılır?

ÇAYKUR, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 8 personel alımı yapacak. Alınacak personeller lisans eğitim düzeyinden olacak olup, personel alımı, ÇAYKUR tarafından yapılacak sınav ile belirlenecek. Başvuruda bulunacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmalarını belirten İŞKUR Genel Müdürlüğü, yapılacak olan sınavın ücretli olduğunu, sınava katılmak isteyen adayların öncelikle aşağıda belirtilen banka ve IBAN numarasına 250 TL para yatırmaları gerektiğini belirtti.

Kurum Tarafından yapılan resmi duyuru şöyle;

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) taşra teşkilatında istihdam edilecek 399 sayılı kanun hükmünde kararnameye tabi sözleşmeli personel giriş sınavı duyurusu;

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

ÇAYKUR taşra teşkilatında istihdam edilecek mühendis, eksper ve tekniker pozisyonlarına ait sınav ve atama yönetmeliği hükümleri uyarınca 399 sayılı kanun hükmünde kararname kapsamında çalıştırılmak üzere aşağıdaki pozisyonlara yazılı ve sözlü sınav neticesinde açıktan atama yapılacaktır! 1 Endüstri mühendisi alımı, (kmupersonel.net) 2 makine mühendisi alımı, 1 bilgisayar mühendisi alımı, 1 kimya mühendisi alımı, 1 elektrik mühendisi alımı, 2 Ziraat mühendisi alımı (tarla bitkileri) olmak üzere toplamda 8 personel alımı yapılacaktır.

Sınav başvuru şartları;

Giriş sınavına katılmak isteyenlerin aşağıdaki şartları taşıması gerekir!

399 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 7. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak fakültelerin yüksek okulların veya denkliği Yükseköğretim kurulunca Onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki Yükseköğretim kurumlarının bölümlerinden mezun olmak

Son başvuru tarihi itibariyle 2018 Kamu Personeli Seçme sınavından KPSS P3 puan türünden en az 70 puan ve üzeri almış olmak,

Sınav Bilgileri;

Giriş sınavının yazılı bölümü 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 10:00 da Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Rize’de Zihniderin yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tek oturumda yapılacaktır. Sınav 80 sorudan ve çoktan seçmeli 4 seçenekten oluşmaktadır. Yazılı sınav süresi 120 dakikadır. Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ilanda belirtilen mezun olunan programa göre KPSS P3 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak ve atama yapılması planlanan pozisyon sayısının 10 katını geçmemek üzere sıralamaya tabi tutularak belirlenir. Mezun olunan programa göre KPSS P3 puan türü itibariyle en son adayın aldığı (kamupersoneli.net) puanla aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına çağrılır. Sıralamaya giren adaylar ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde ilan edilir. Ayrıca sınava kabul edilen adaylara elektronik ortamda bildirim yapılır. Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar 07 Ekim 2019 tarihi mesai saati sonuna kadar 250 TL kişi başı sınav ücretini Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Rize Merkez Şubesi Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR Merkez muhasebe Şube Müdürlüğü TR37 0001 0002 482 932 89 87 63 91 IBAN hesap numarasına yatırması gerekmektedir.

Adaylar açıklama kısmına TC kimlik no, ad soyad bilgileri ve sınav ücreti ibaresini eklemeleri gerekmektedir.

07.10.2019 tarihi mesai saati sonuna kadar sınav ücretini ödemeyen adaylar sınava alınmayacaktır. Sınava girmeye hak kazandığı halde sınav ücretini ödedikten sonra sınava girmeyen veya giremeyen sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan sınavda başarı sağlayamayan veya sınavı geçersiz sayılan adayların ödedikleri ücretler geri verilmez/devredilemez. Ücretlerin doğru yatırılmasının sorumluluğu tamamen adaya aittir. Sınava girmeye hak kazanan adaylara sınav giriş belgeleri sınav başvuru formunda belirttikleri eposta adresine elektronik ortamda gönderilecektir. Adaylar sınava gelirken sınav giriş belgesi ve özel kimlik belgelerinden herhangi birinin yanlarında bulundurmak zorundadır.

Yazılı Sınavda başarılı olan adaylar ÇAYKUR müdürlüğünce sözlü sınava tabi tutulacak olup sözlü sınav tarihi yeri ve saati yine ÇAYKUR’un internet web sayfası üzerinden ilan edilecektir.

SINAV BAŞVURUSU

Başvurular 09.09 2019 ve 27.09.2019 tarihleri arasında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı’na elden veya posta iadeli taahhütlü veya kargo ile yapılacaktır. Posta ile başvuru durumunda gerekli belgelerin en geç başvuru süresinin bitim zamanı itibariyle başvuru yerine ulaşması gerekmekte olup başvuru süresinin bitme tarihinden (kamupersoneli.net) önce başvuru yerine ulaşması gerekmekte olup başvuru süresinin bitiminden sonra belgeleri başvuru yerine ulaşacak başvurular ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmeler ve son başvuru tarihi mesai bitiminden sonra ÇAYKUR Genel Müdürlüğü kayıtlarına geçen başvuruları dikkate alınmaz.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı (noter ya da okul tasdikli örneği)

KPSS puanını gösteren sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı

1 adet vesikalık fotoğraf

Nüfus cüzdanı fotokopisi

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından adaylara telefon SMS eposta ve benzeri elektronik yollarla bilgilendirme yapılacağından sınav başvuru formundaki iletişim bilgilerinin mutlaka güncel ve doğru bilgileri içermesi gerekmektedir.

İrtibat bilgileri

Adres; çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR Personel Dairesi Başkanlığı müftü Mahallesi Menderes Bulvarı 53080 Merkez Rize internet adresi www.caykur.gov.tr telefon 0464 213 02 68

Kurum İlanını göreüntülemek için lütfen Burayı tıklayınız

Bir Yorum

  1. 250 TL HIRSIZLIK VE İNSANLARIN DUYGUSUYLA OYNAMA ŞEKLİ NET.

  2. 250 lira nedir ! çalışanların maaşlarını alım yapacağız bahanesiyle halktan mı toplar oldunuz iyice. Haksız kazan sağlayan her bir kimselere zehir zıkkım olsun.