Personel Alımı

En az 7 bin lira maaşla erkek kadın İBB Kariyer üzerinden sağlık personeli alınacak!

İstanbul’da iş arayanlar için İBB Kariyer sayfası üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından en az 7 bin lira maaşla sağlık personeli alınacağı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılacak sağlık personel alım ilanında başvuru yapacak olan adayların yerine getirecekleri görevler de açıklandı.

En az 7 bin lira maaşla erkek kadın İBB Kariyer üzerinden sağlık personeli alınacak!

EN AZ 7 BİN LİRA MAAŞLA İBB KARİYER ÜZERİNDEN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

İBB Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan sağlık personeli alım ilanında, “Poliklinik hizmetlerini yürütmek, Hastaların şikayetleri ile tıbbi geçmişi hakkında bilgi edinmek, Hasta ve hasta yakınlarına, hastalığın tanısı ve tedavi yöntemleri konusunda bilgilendirmek ve  Tedavi iyileşme süreçlerini takip etmek ve gerektiğinde tedavi yönteminde değişiklikler uygulayacak  İstanbul Avrupa Yakası’nda; Edirnekapı ve çevre ilçelerinde ikamet eden, İstanbul Anadolu Yakası’nda; Kartal, Üsküdar ve çevre ilçelerinde ikamet eden “Doktor” işe alımı yapılacaktır. (Yurtdışında eğitim alanlarından YÖK denkliği istenecektir)” denildi.

Ayrıca İBB Kariyer sayfası üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yayınlanan personel alımı başvuru şarları da açıklandı.

En az 7 bin lira maaşla erkek kadın İBB Kariyer üzerinden sağlık personeli alınacak!

İBB KARİYER DOKTOR PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kariyer İBB sayfası üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yayınlanan doktor alımı başvuru şartları şöyle:

• Üniversitelerin Tıp Fakülteleri’nden mezun,

• Evde bakım, yoğun bakım ve ilk yardım alanlarından en az birinde deneyimli,

• Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan.

İBB KARİYER DOKTOR ALIMI BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ