Personel Alımı

Eti Maden İşletmeleri Kurumu 3 Kadro İçin Memur Alımı Yapıyor

Eti Maden İşletmeli Kurumu yayımladığı ilanı ile açıkta bulunana 3 pozisyonu için toplamda 56 memur alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu ilana başvurular devam ediyor. İlan hakkında genel şartlar ve başvuru detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Eti Maden İşletmeleri Kurumu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamış ve 3 kadro için 56 memur alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu ilana ilişkin kimlerin başvuru yapabileceğini başvuruların hangi tarihlerde ve nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Söz konusu ilana en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Eti Maden İşletmeleri Kurumu memur alım ilanına göre Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 33 memur, Emet Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 10 memur ve 10 personel ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde de 13 memur alımı yapılacaktır.

EĞİTİM SEVİYESİ

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Buna göre ilana başvuru yapacak olan adayların Balıkesir ve Eskişehir için lise ve dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve Kütahya için başvuru yapacak olan adayların da Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

İLANA İLİŞKİN YAPILAN AÇIKLAMA

Ayrıca Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü memur alım ilanı için detaylar İŞKUR’un resmi web adresi üzerinden 29 Aralık 2017 tarihinde yayımlandı. Bunun yanı sıra Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda bazı açıklamalara yer verildi. Söz konusu memur alım ilanına ilişkin açıklamalarda Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 56 memur alımı için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 21 Aralık 2017 tarihinde yazı yazılarak işgücü talebinde bulunulduğu ve işgücü talebinin 29 Aralık 2017 tarihinde yayımlanmasının istenildiği ifade edildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular 29 Aralık 2017 tarihinde başladı. Bunun yanı sıra Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü memur alım ilanına başvuru yapacak olan adayların başvurularını 7 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirilebileceği ifade edildi. İlana başvurular ise Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır.