Personel Alımı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

Kamupersoneli.net olarak Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) personel alımı hakkında detayları paylaşıyoruz.

Söz konusu yayımlanan ilana göre 2017 ve 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuç sıralamasına göre uzman yardımcısı alımı yapılacağı ifade edilmişti.

KADRO DETAYI

Yayımlanan ilanın kadro detayı ise şu şekilde;

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanın kapsamında ise adaylardan talep edilen genel başvuru şartları şöyle;

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan 48’inci madde kapsamında yer alan şartlara haiz olmaları belirtiliyor.

Ayrıca adayların ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 yıllarında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmaları gerekiyor ve en az 70 puan almış olmaları zorunlu olarak açıklandı.

Söz konusu başvurularda ayrıca fakültelerin 4 yıllık yüksek lisans bölümlerinden veya YÖK tarafından denkliği kabul edilen yurtdışı üniversitelerden mezun olunması gerektiği belirtildi.

İlana başvuru yapacak adayların son 5 yıl içinde girmiş olduğu YDS’Den veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir sınavdan 70 yetmii veya daha yukarı puan almış olması talep edilirken ayrıca 2018 Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmayan adayların başvuru yapması gerektiği isteniyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yayımlanan ilana başvurular bugün 21 Eylül 2018 tarihinde sona erecek? Ayrıca ilana başvurular 10 Eylül 2018 tarihinde başlamıştı.