Personel Alımı

KPSS En Az 70 Puan İle Zabıta Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında ilanlar bölümünde İstanbul Fatih Belediyesinin bir ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda KPSS en az 70 puan ile zabıta memuru alımı yapılacağı ifade edildi. 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından yayımlanan ilanın detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

Yayımlanan ilanda kadro derecesi 9 olan kadın veya erkek 1 zabıta memuru alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan ilanda zabıta memuru alımına ilişkin adaylarda aranacak nitelikler ise şöyle ifade edildi:

“Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak”

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda adaylarda özel şartlar aranmakla beraber ilanda başvurularda gerekli olan belgeler de belirtildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvurular 5 Kasım 2018 tarihinde başlayacak ve 9 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar kılavuzda belirtilen belgeler ile Fatih Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) adresine başvuru yapacaklardır.